m4sc

m4sc
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Thu Mar 06, 2008 3:57 pm

Minggu ni aku dapati peningkatan bil post forum jd slow skit...
Ke mana hilangnya org2 hebat forum, spt AdmiNabil, Senpai Ben dan Puanku Raja??? Question

apakah faktor ketidakaktifan mereka?
apa kejadahnya yg berlaku???

adakah kerana mereka sudah menjadi pekerja yg berdedikasi?
adakah kerana mereka sudah menjadi taksub kerana mempunyai ranking yg tinggi di Forum?
atau mungkinkah kerana mereka tiada talian hayat... errr talian internet???

sebaliknya kita dapati org yg berranking rendah plak yg byk mengepos spt anakdidik Iza dan Ziha dari Tadika kemas...

Mengapa jadi begini... mari kita renung-renungkan..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Thu Mar 06, 2008 4:28 pm

aku renung2 tibe2 je jadi termenung. [sebenarnye aku ngantuk la kat lab ni huhhu Sleep ]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Thu Mar 06, 2008 7:27 pm

Senpai Ben wrote ::

actually dis wik and next wik kot [huhu] aku kne struggle sket..dateline projek da dkt..nk demo next friday..tu je reason die..tp aku masih taksub utk naek ranking lg..dats 4 sure Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Thu Mar 06, 2008 7:40 pm

hohoo...aku br sedar..senpai2!!!! bounce ..aku da uprank da.. Wink hoho..sket je lg nk phd.. Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Fri Mar 07, 2008 9:03 am

salam...wah...caring gak ek ko...bukan dah xaktif...cume mengejor dateline...boz aku dah stat push n this thing kena abis within next week...so xleh menmain lagi...kang kena potong gaji plak...ngengenge...aku kan pekerja yg BELUM PERMANENT...so kena la wat baik....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Fri Mar 07, 2008 6:28 pm

xpe..nti da permanent ley collab projek ngan aku plak..hehe..mane? setarbak?? Very Happy
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Sun Mar 09, 2008 12:46 pm

haiyoohhh..
bz gile sejak dua menjak nih..


_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Mon Mar 10, 2008 8:43 am

4dlyz4n_ibr4him wrote:
xpe..nti da permanent ley collab projek ngan aku plak..hehe..mane? setarbak?? Very Happy

nak collab projek???boley je...janji kencang...setarbak??? seswai ke aku nak lepak situ??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Mon Mar 10, 2008 9:40 am

aku pon nk komen gak..klu iza termenung, aku lagiiii byk termenung..ngantok seyh...keje takde sgt...asyik miting je...ngantok btol..nk tdo jap la Sleep
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Mon Mar 10, 2008 12:16 pm

aku pon banyak keje latelly nih. huuuuuuuuuuuuuuuuuu. dah namenye keje kan. kene la wat keje. flower sunny flower sunny flower sunny flower
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Mon Mar 10, 2008 1:28 pm

kesimpulannyer....ramai org ada keje...maka silala wat keje...
ALEEN!!! jgn tdo mase keje la.... Sleep wei air liur meleleh...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Mon Mar 10, 2008 3:03 pm

aku pun bz gak dlm 2 minggu ni.. so mb no post, huhu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   Mon Mar 10, 2008 3:49 pm

ye...mari bekerja dengan penuh dedikasi...semoga dapat bonus skit ujung bulan ni...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?   

Back to top Go down
 
Ke mana hilangnya sengat bdk2 sekolah rendah dan menengah?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Just bought a 2010 Aprillia Mana 850 GT
» Le Mans Moto GP 2012
» 2012 Mullewa Gift (WCAL) Sat 1st September 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
m4sc :: General Discussion :: Borak kosong-
Jump to: