m4sc

m4sc
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Blog Discozmate

View previous topic View next topic Go down 

Setuju ke kta buat blog?
Setuju, dan saya nk jadi sorang penyumbang post
83%
 83% [ 5 ]
Setuju, tp saya nk jadi pembaca jer
17%
 17% [ 1 ]
Xsetuju, sbb dh byk sgt web utk discozmate
0%
 0% [ 0 ]
Xsetuju, blog bakal jd tmpat mengarut
0%
 0% [ 0 ]
Ikut korang le nk wat pe. aku xpeduli
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 6
 

AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Blog Discozmate   Tue Mar 04, 2008 3:31 pm

aku ada idea sbnrnya...
utk buat blog discozmate..
of course dia bkn la utk compete forum ni or yahoo group kita..
but everybody from discozmate leh share story..
wt eva story happen in life diaorang..
utk dijadikatan tatapan, nasihat mahupun sempadan utk sume..
disamping merapatkan lagi hubungan sesama kita wpun jauh...

aku rasa ia satu idea yg menarik..
cuma aku xpasti samada korang berminat atau x..
aku mmg slalu update blog.. so aku kategory berminat ar.. (wpun byk gile blog aku kena update klu buat blog ni )

cuma aku rasa, kalau ramai jd contributor, mb xperlu la tiap2 org tu post hari2...
mb dh cukup meriah sorang tu post 1-2 kali sebulan... kalau ramai berminat ar, especially yg reti or mmg minat menulis.

Quote :
err, xtau blog tu apa? ni cth blog. ni blog aku: http://akusebuahblog.blogspot.com/
atau klu nk definisi: http://en.wikipedia.org/wiki/Blog


Last edited by blankqo on Wed Mar 05, 2008 11:28 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Blog Discozmate   Tue Mar 04, 2008 4:10 pm

aku pernah gak wat blog.
3 bulan. bungkus

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 05, 2008 8:08 am

blogging?? yuhu...ade tempat nak mengarut sambil bersuka ria dalam hati yang lara
good effort bro!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 05, 2008 11:28 am

aku dh buat poll.. harap2 korang leh isi poll tersebut
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 05, 2008 11:43 am

aku setuju.
tp..

kalau forum yg simple mcm ni pon 2-3 kerat je yg involve

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 05, 2008 12:00 pm

xpe...
biarla aku mengarut dengan korang...
lagipun...mengarut kan keje yg murni...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 05, 2008 8:40 pm

rajaNorasyiQin wrote:
xpe...
biarla aku mengarut dengan korang...
lagipun...mengarut kan keje yg murni...

i guess dis means we have a follower now senpai..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 05, 2008 11:27 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
i guess dis means we have a follower now senpai..

agree2...
so dh de 4 org nk jadi author...
mb tggu sorang or 2 lagi... kot2 ada ke..

Basketball
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Thu Mar 06, 2008 7:21 pm

blankqo wrote:
4dlyz4n_ibr4him wrote:
i guess dis means we have a follower now senpai..

agree2...
so dh de 4 org nk jadi author...
mb tggu sorang or 2 lagi... kot2 ada ke..

Basketball

"kot2" - dun like dis word..hehe.. Neutral
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Fri Mar 07, 2008 8:44 am

xpe...bagi aku gelak dulu...blog...topik blog bebas dan mengarutkan???sape lagi nak jadi author??? tangan dah gatal nak merapu.... Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Tue Mar 11, 2008 4:43 pm

aku setuju sangat2. macam2 boleh cite kat situ. pasal keje, pasal problem, pasal....cari pasal. sume ader .pakej lengkap untuk jadik markaz kemengarutan yang dilandaskan kepada paradigma[bukan paradigm dlm cite Bella tu ye] dan mentaliti kita. maka bakal tercetuslah idea2 yang boleh dikategorikan sebagai indikator sikap dan jatidiri kita di masa hadapan. hahahah lol!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 12, 2008 8:31 am

pergh, ayat iza...cam ayat seorang lecturer yang berwawasan utk mendidik anak bangsa terhadap penggunaan bahasa melayu yang lebih fleksibel dan praktikal...

aku setuju, ia akan menganjakkan kedudukan paradigma yang asik lepak kat situ je...paradigma perlu dianjakkan supaya kite menjadi bangsa Malaysia yang berdaya maju, kreatif dan konstruktif...
**word konstruktif tu macam leh wat cite TRansfomer la plak...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 12, 2008 9:40 am

rajaNorasyiQin wrote:
pergh, ayat iza...cam ayat seorang lecturer yang berwawasan utk mendidik anak bangsa terhadap penggunaan bahasa melayu yang lebih fleksibel dan praktikal...

aku setuju, ia akan menganjakkan kedudukan paradigma yang asik lepak kat situ je...paradigma perlu dianjakkan supaya kite menjadi bangsa Malaysia yang berdaya maju, kreatif dan konstruktif...
**word konstruktif tu macam leh wat cite TRansfomer la plak...

autobots..roll out bounce ~ nk kete cam bumblebee ~
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Fri Mar 14, 2008 8:51 am

ko kena tambah lagi satu arahan OPTIMUS PRIME
"Autobots - TRANSFORM n ROLL OUT!!!" baru betul...kalo leh taruk efek bunyi dorg transform lagi best..kukikuki~~
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Fri Mar 14, 2008 3:34 pm

rajaNorasyiQin wrote:
ko kena tambah lagi satu arahan OPTIMUS PRIME
"Autobots - TRANSFORM n ROLL OUT!!!" baru betul...kalo leh taruk efek bunyi dorg transform lagi best..kukikuki~~

tu prime ckp bile die dlm mode skema je..hehe..klu die dlm mode selambe..die xckp cmtuh..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Mon Mar 17, 2008 9:28 am

Ok la tu...Optimus Prime pun kenkadang mengong gak...tu pasal kalah dengan robot jahat tu...**eh, pe ke ejaan diseptekon...betul ke???
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Mon Mar 17, 2008 11:10 am

aku pun setuju gak klu nk membina blog tu...
blh mengarut lebih2 ckit...
hihihi Laughing
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Mon Mar 17, 2008 1:15 pm

bagus la tu ziha...kite wat kelas mengarut pas ni...baru hidup lebih ceria...
HIDUP BIAR SEDAP .. * eh ni walls pnye motto..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Tue Mar 18, 2008 2:04 pm

rajaNorasyiQin wrote:
Ok la tu...Optimus Prime pun kenkadang mengong gak...tu pasal kalah dengan robot jahat tu...**eh, pe ke ejaan diseptekon...betul ke???

mane ade prime kalah..?? episod mane ko tgk nie..tembak ngan molecule disruptor kang br tau.. Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 19, 2008 9:21 am

alahai ko...aku dah tengok saat2 optimus prime jadi batu...pastu, HOTROAD plak take over, tu kenangan mase aku kecik2 dulu...video patsegi gedabak tu ada lagi... cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Blog Discozmate   Wed Mar 19, 2008 3:53 pm

rajaNorasyiQin wrote:
alahai ko...aku dah tengok saat2 optimus prime jadi batu...pastu, HOTROAD plak take over, tu kenangan mase aku kecik2 dulu...video patsegi gedabak tu ada lagi... cheers

owh..tu tahun bape tuh..zaman 60-an dlu mane ley kire [ko kan kak long = tua ]..ms tuh prime x femes..skng die da femes.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Blog Discozmate   

Back to top Go down
 
Blog Discozmate
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Japanese golf blog and equipment
» We really do have some GREAT high school blog sites in NH
» Tony Brongs Bulls-eye blog review of Gunny Zins Ammo
» Blog: Marathon Lessons for the Corporate World
» New Stats based GAA blog

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
m4sc :: Pengenalan N Pengumuman :: Cadangan-
Jump to: