m4sc

m4sc
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Sat Mar 01, 2008 1:28 pm

rajaNorasyiQin wrote:
wei senpai sekalian...tidakkah kamu merasakan
bahwa wanita2 discozmate macam tumpang lalu je kat forum ni...apakah
carenye boleh menarik mereka menyertai sidang ini? aku kebuntuan dan
kebingungan.... study study

rase
gak..tp nk wat camne..xkan nk pakse dorg post..maybe dorg malu2 lg
kot..hehe..nape ntah dorg nk segan2..tgk cm ko..xmalu pon...hehe..xpon
ade beberapa faktor yg myb membuatkan mereka bertindak sedemikian..mari
kte bincangkan bersame..
__________________________________________________________________________________

1. Mereka terlalu segan dgn rank tadika kemas mereka sehinggakan mereka merasakan mereka malu utk berkata apa2.. Sad

Respon senpai
:: jgn malu jgn segan..ranking je pon..memain je..in here every word
counts and u can juz post about anything [yet no racism and nudist
elements] and actually its a good way to keep u posting..think of it in
a bright side Very Happy
________________________________________________________________________________

2.
Tekanan daripada admin yg mewajibkan mereka mendesign signature dan
meuploadkannye secepat mgkn atau seringkali diharass dgn post2 yg
mengandungi unsur2 nudist sebegini -->

Respon senpai
:: niat admin baek actually..die nk sme yg join kt sini mmg belong to
discozmate family n bkn org laen yg akan wat kaco je..so dgn sig dan
avatar yg mengandungi pic anda dgn jelas..kami sme ley tgk cmne gamba
terbaru korg..selain bgus utk korg meransang pemikiran kreatif dlm
usaha mendesign sig tersebut..dan smiley2 seperti xbermaksud apa2 pon..cme gurauan kecil drpd admin yg nk igtkan korg supaya meupload sig secepat mgkn.. Very Happy
__________________________________________________________________________________

3.
topik2 yg kte bncgkan adalah terlalu merapu daripada tajuk asal topic
sehinggakan xtercapai dek akal mereka utk merapu seperti kte..

Respon senpai
:: actually tujuan forum pon mmg utk berdiskusi kan..xkire la on
whatever topic rite?..so selain drpd post penghuni2 tetap [admin, mod,
ejoy, aku] dan baru [raje,iza, leen] kt sini..we would really like to
hear from u..jom la kte berdiskusi same2..nk jmpe lepak same2 susah..so
kte lepak dlm nie..diskus ape saje.. Very Happy
__________________________________________________________________________________

4. mereka merasakan forum2 sebegini adalah perkara sia2..

Respon senpai
:: uish..jgn la smpi terpikir camnie..susah payah nabil n blankqo
create forum nih..berusaha utk mengumpulkan blk ahli2 yg telah atau
semakin ilang..klu xnak login ari2 pon xpe..tp klu sambil2 bace topic2
kt sini..and ade ape nk ckp..post je k? coz like i said..we would really like to hear from u Very Happy

~The End~


Last edited by 4dlyz4n_ibr4him on Sat Mar 01, 2008 7:06 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Sat Mar 01, 2008 4:13 pm

haha...
ske aku bc FAQ yg ko buat tu.. Razz

antara komen2 yg aku dpt ialah:
1. Registration susah sgt...
aku pun xpasti kt mana susahnya.. cuma isi beberapa ruang kosong yg disedia kan, aktifkan akaun anda semudah anda mengaktifkan simcard hotlink yg baru.
2. xtau cmna nk post
ada dua cara, pertama korang leh reply post2 yg dh ada dlm ni dgn mengklik button 'reply' di dalam mana2 topic yg ada. atau anda boleh create topic baru dgn mengklik 'new topic' di dalam mana2 'big topic' yg disenaraikan di main page.

pd aku sbg org IT, korang kena la gak get involve utk ada pengalaman... nnti org tanya, ko kata xtau xpsl2 dh burukkan nama bdk IT

lg pun klu ko dh biasa main ngan forum, next time korang masuk forum org lain utk carik maklumat, korang xla terpinga2 kt forum diaorang.

satu mslh org kita ni (esp. malay) ialah byk sgt dengki and xske sharing knowledge spt budaya org2 luar (esp. barat). dats why diorang maju, sbb tlg menolong bantu membantu umpama aur ngan tebing..

*byk la plak aku merapu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Sat Mar 01, 2008 6:39 pm

tq senpai blankqo 4 ur respon..walaupun ssh sket nk pam sekali bace..especially psal simkad hotlink, aur dgn tebing sme tuh..tp hopefully korg sme fhm ape yg die cbe mksdkan.. Very Happy
again..i juz wanna say..we would really like to hear from u..thank u
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Sat Mar 01, 2008 7:34 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
tq senpai blankqo 4 ur respon..walaupun ssh sket nk pam sekali bace..especially psal simkad hotlink, aur dgn tebing sme tuh..tp hopefully korg sme fhm ape yg die cbe mksdkan.. Very Happy:babai:

ahaxx.. sori, terberi ayat yg maksud terlebih mendalam scratch
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Sat Mar 01, 2008 7:36 pm

blankqo wrote:
4dlyz4n_ibr4him wrote:
tq senpai blankqo 4 ur respon..walaupun ssh sket nk pam sekali bace..especially psal simkad hotlink, aur dgn tebing sme tuh..tp hopefully korg sme fhm ape yg die cbe mksdkan.. Very Happy:babai:

ahaxx.. sori, terberi ayat yg maksud terlebih mendalam scratch

xpe2..baek utk otak..hehe..!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 6:16 pm

wah...terasa bangga adik sekolah rendah ini apabila pertanyaan yang merendah diri itu menjadi topik...kekekek...

aku rase,antara kesimpulan yg aku leh wat sepanjang berjuang dan mengarut dengan korang adalah:
1. topik memang borak abis...tapi lebih kepada style dak lelaki...believe me...
2. bg pihak dak pompuan, [aku rase...]...korang terlalu terbuka sangat...believe me... *sori beb, no heart feeling arrr....
3. dorang tak reti mengarut macam aku...
4. dorang tengah bz kot.......??? Basketball

xpela...xlama lagi adala yang menjadi +- macam aku...mengarut...kite tunggu je la...
[[[matilah aku if kena ban, ni...sori senpai....tumpang lalu ek.... ]]]
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 6:35 pm

ben,
farid,
raja, takde sig


nak bagi korg semua join..
mcmana ek..

ermm..
maybe aku nak kena tukar theme jadi kaler pink?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 10:40 pm

Nabil wrote:
nak bagi korg semua join..
mcmana ek..

ermm..
maybe aku nak kena tukar theme jadi kaler pink?
ooo.. so ini la reasonnya nape setarbak ni jd pink..
hehe, gudjob bro..
btw, mb kita boleh buat satu big topic baru utk topik org2 pompuan...
diketuai oleh raja... queen
org laki xleh menyibuk post, tp boleh baca study

*boleh baca study tu yg penting
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 10:57 pm

rajaNorasyiQin wrote:
2. bg pihak dak pompuan, [aku rase...]...korang terlalu terbuka sangat...believe me... *sori beb, no heart feeling arrr....
aku xkisah sgt psl heart feeling ke x...

cuma in my opinion... (xtau semestinya btul)
kta sume pun dh tua2...
so pada peringkat umur kita, topik2 kta ni xde la keterlaluan sgt...
xde la smpai cite benda2 lucah yg keterlaluan.. mb ada dr sedikit sbnyk dari segi gmbar2.. (aku minta maaf ar klu ada yg xske, sbb aku pun post gak ), tp still tidak terlalu terbuka.. xtau ar plak aku rasa cmtu sbb aku dh makin jahat kerana mengikut senpai ben (ben jugak yg salah )

but my point is, aku rasa still acceptable... n klu korang xacceptable, you should accept bcoz the world out there is wilder, n nk xnak korang kena terima utk survive

one more, aku tau forum ni xbyk bincang psl knowledge.. lbh pd mengarut... tp pd aku still dpt mengeratkan silaturahim, secara langsung or x.. sbb aku rasa ramai yg baca post2 kita, cuma lebih selesa jd pemerhati... aku xkisah, tp klu dpt sharing sama2 kan best


Last edited by blankqo on Mon Mar 03, 2008 10:59 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 10:57 pm

yeaa.. leh baca.
leh la tau derang nyer rahsia
dari dulu aku nak tau..
nape time darjah 6, dak pompuan x bagi kite tgk apa yg ada dlm beg skolah..

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 11:00 pm

Nabil wrote:
yeaa.. leh baca.
leh la tau derang nyer rahsia
dari dulu aku nak tau..
nape time darjah 6, dak pompuan x bagi kite tgk apa yg ada dlm beg skolah..

haha, nabil... soalan yg kelakar..
satu markah utk hg

*Undilah nabil utk Raja Lawak 2


Last edited by blankqo on Mon Mar 03, 2008 11:07 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Mon Mar 03, 2008 11:00 pm

blankqo wrote:
rajaNorasyiQin wrote:
2. bg pihak dak pompuan, [aku rase...]...korang terlalu terbuka sangat...believe me... *sori beb, no heart feeling arrr....
aku xkisah sgt psl heart feeling ke x...

cuma in my opinion...
kta sume pun dh tua2...
so pada peringkat umur kita, topik2 kta ni xde la keterlaluan sgt...
xde la smpai cite benda2 lucah yg keterlaluan.. mb ada dr sedikit sbnyk dari segi gmbar2.. (aku minta maaf ar klu ada yg xske, sbb aku pun post gak ), tp still tidak terlalu terbuka.. xtau ar plak aku rasa cmtu sbb aku dh makin jahat kerana mengikut senpai ben (ben jugak yg salah )

but my point is, aku rasa still acceptable... n klu korang xacceptable, you should accept

one more, aku tau forum ni xbyk bincang psl knowledge.. lbh pd mengarut... tp pd aku still dpt mengeratkan silaturahim, secara langsung or x.. sbb aku rasa ramai yg baca post2 kita, cuma lebih selesa jd pemerhati... aku xkisah, tp klu dpt sharing sama2 kan best

yup.
jgn terlalu kebudak2an
kalau aku nak bukak topic perbincangan sex dan kesihatan pon boleh sebenarnya..
tp ye lah..
bebudak discozmate.. mana boleh accept benda2 mcm ni

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 8:43 am

hehehehe...*gelak dulu....

yup, there are some points yg korang katekan adalah rightnye...mb terlalu kebudak-budakkan...ooo, mb not...camne nak tulis ek...
***aku dah agak dah, org musti kate aku ni rigid melampau.... jocolor
the nature of a woman...hah, para lelaki sila amik tau...pemalu...pemalu... hah, tapi bile korang jumpe pompuan yang macam tak tau malu...ada opinion len plak...**korang sindri tau...hehehe
it's not about heart feeling, mb about keterbukaan, or mb sumthing else...sape tau...
hah, katekan la...bagi pihak korang...korang nak pompuan yg camne jadikan isteri???lebih kurang macam tu la...mb girls kite sedang bergerak ke arah itu....

tp len org len taste nye, aku bukan x open...cume x terlalu open, ada yg boleh didiskas sesama pompuan, ada yg boleh dengan boys...tp kalo korg kenal aku, aku mcam open, tp masih di bawah kawalan minda yang setakat ni masih sihat...so gurlz...xnak tolong aku???aku dh kena fire ni....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 8:56 am

hype
aku busy la semalam. tak dpt meningkatkan rangking. huhuhu [sedih]*
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 9:28 am

korang bincang psl ape yang terlalu terbuka sgt tu. hahah flower flower


Last edited by Noriza Satam on Fri Mar 14, 2008 8:24 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 12:37 pm

Noriza Satam wrote:
korang bincang psl ape yang terlalu terbuka sgt tu. hahah

terbuka minda... bkn terbuka baju (aka faizal tahir Razz)

*we would really like to hear from u!... -tajuk topic, tp ben pun xbg opinion, huhu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 2:18 pm

lebih kurang la tu...bukan bukak baju...fikiran terbuka...wei iza, baca la dari awal...kakakakak
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 2:52 pm

rajaNorasyiQin wrote:
lebih kurang la tu...bukan bukak baju...fikiran terbuka...wei iza, baca la dari awal...kakakakak

bebudak pompuan, otak mmg kuning.
dari dulu lagi
org cakap sikit, perasan/terangsang lebih

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 3:16 pm

Nabil wrote:
[
bebudak pompuan, otak mmg kuning.
dari dulu lagi
org cakap sikit, perasan/terangsang lebih

jgn kutuk diaorang beb.. klu x nnti diaorg bengang dh xnak involve lg dgn post2 ni
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Tue Mar 04, 2008 4:13 pm

blankqo wrote:
Nabil wrote:
[
bebudak pompuan, otak mmg kuning.
dari dulu lagi
org cakap sikit, perasan/terangsang lebih

jgn kutuk diaorang beb.. klu x nnti diaorg bengang dh xnak involve lg dgn post2 ni

gurau manje je..
mana la derang ni..
x masuk2 pon.
kanjung, dd dll.. semua xde pale

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Wed Mar 05, 2008 8:23 am

Nabil wrote:
ben,
farid,
raja, takde sig



aku dah upload sig...jgn gegatal nak taruk ikon pukul2...aku belasah ko nanti...ngenge...
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Wed Mar 05, 2008 8:35 am

rajaNorasyiQin wrote:
Nabil wrote:
ben,
farid,
raja, takde sig



aku dah upload sig...jgn gegatal nak taruk ikon pukul2...aku belasah ko nanti...ngenge...

dey minaci.
sig tarak keluar pon

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Wed Mar 05, 2008 8:56 am

perbincangan makin serius nampaknyer. setuju ngan raje [berdasarkan pembacaan post sbntar tadi].
hahah, tapi kalau reverse thinking balik, posts chains yang mcm ni la mewarnai discozmate relationship kn. hahah. jadi tak kisah la korg boysz nak diskas pe kat sini. even gurlz tak reply respondre~[ikut nama button reply kat atas tu] kitorg tetap hepy bile baca ape yang korg borak2kan kat sini.
kalau tak reply tu kadang2 tak tawu nak reply pe, sbb kadang2 bahasa korg paras tinggi. hahaha.
[windu gak kat sume][busy sket lately][jadi kadang cume smpat baca2 je][ alien cheers cat clown sunny jocolor queen geek flower lol! ][best betul la banyak smiley kat sini haahahhah]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Wed Mar 05, 2008 9:21 am

aku setuju 2 iza... What a Face .
kitorg bz lately n kdg2 bace n xtau nak reply ape...
tp kitorg still hepi ape yg korg borakkan tu... study cyclops cat
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Wed Mar 05, 2008 9:35 am

aku macam tak caye ngan ape yang aku lihat kat atas tu. ziha dah free hair?!!!!!!!!!!!!
rambut kaler2, curly2 lak tu. dah ader fur [bebulu]---> ziha dah jadik kucing? aaaaaaaaaaa
tidak!!!!!!!!!! sape nak buat tajuk master die yang memeningkan tu. huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lol! study sunny Sleep
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: [*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~   Today at 4:03 am

Back to top Go down
 
[*Senpai Ben*] we would really like to hear from u~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Can you hear that?
» I hear coolant boiling !!
» How high can you hear?
» ENGINE DIES, WILL NOT START ignition lights dull
» Minelab article GPX 4500 (with permission).

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
m4sc :: General Discussion :: Borak kosong-
Jump to: