m4sc

m4sc
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Cadangan utk Big Topic

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 4:12 am

Well, just utk meriahkan lagi forum kita ni...
aku bukak topic ni supaya sape2 ada cadangan tajuk utk big topic kt forum ni
boleh didengari (actually, dibaca ) oleh admin n dipertimbangkan..


biar aku start bg cadangan:
- abg admin, saya cadangkan kita buat satu topic utk latest news psl technology and IT industry kt forum kita ni, supaya warga discozmate dpt share latest tech yg ada di dunia yg penuh dengan pancaroba dewasa ini...
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 10:14 am

done

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 2:32 pm

blankqo wrote:
Well, just utk meriahkan lagi forum kita ni...
aku bukak topic ni supaya sape2 ada cadangan tajuk utk big topic kt forum ni
boleh didengari (actually, dibaca ) oleh admin n dipertimbangkan..


biar aku start bg cadangan:
- abg admin, saya cadangkan kita buat satu topic utk latest news psl technology and IT industry kt forum kita ni, supaya warga discozmate dpt share latest tech yg ada di dunia yg penuh dengan pancaroba dewasa ini...

aku sokong sgt2 topik ni.. so kalo de pepe pertanyaan ke.. discussion ke.. huhu.. nk tanye nk wat projek ke.. leh kite share kat dlm tu.. setujuuuuuuu sgt.. huhu
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 2:45 pm

enjoyable wrote:
blankqo wrote:
Well, just utk meriahkan lagi forum kita ni...
aku bukak topic ni supaya sape2 ada cadangan tajuk utk big topic kt forum ni
boleh didengari (actually, dibaca ) oleh admin n dipertimbangkan..


biar aku start bg cadangan:
- abg admin, saya cadangkan kita buat satu topic utk latest news psl technology and IT industry kt forum kita ni, supaya warga discozmate dpt share latest tech yg ada di dunia yg penuh dengan pancaroba dewasa ini...

aku sokong sgt2 topik ni.. so kalo de pepe pertanyaan ke.. discussion ke.. huhu.. nk tanye nk wat projek ke.. leh kite share kat dlm tu.. setujuuuuuuu sgt.. huhu

oi!
kan aku dah cakap done!
ko nak kena ke?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 3:36 pm

Nabil wrote:
enjoyable wrote:
blankqo wrote:
Well, just utk meriahkan lagi forum kita ni...
aku bukak topic ni supaya sape2 ada cadangan tajuk utk big topic kt forum ni
boleh didengari (actually, dibaca ) oleh admin n dipertimbangkan..


biar aku start bg cadangan:
- abg admin, saya cadangkan kita buat satu topic utk latest news psl technology and IT industry kt forum kita ni, supaya warga discozmate dpt share latest tech yg ada di dunia yg penuh dengan pancaroba dewasa ini...

aku sokong sgt2 topik ni.. so kalo de pepe pertanyaan ke.. discussion ke.. huhu.. nk tanye nk wat projek ke.. leh kite share kat dlm tu.. setujuuuuuuu sgt.. huhu

oi!
kan aku dah cakap done!
ko nak kena ke?

tak kirer aku nk sokong gak.. bounce
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 9:21 pm

enjoyable wrote:
Nabil wrote:
enjoyable wrote:
blankqo wrote:
Well, just utk meriahkan lagi forum kita ni...
aku bukak topic ni supaya sape2 ada cadangan tajuk utk big topic kt forum ni
boleh didengari (actually, dibaca ) oleh admin n dipertimbangkan..


biar aku start bg cadangan:
- abg admin, saya cadangkan kita buat satu topic utk latest news psl technology and IT industry kt forum kita ni, supaya warga discozmate dpt share latest tech yg ada di dunia yg penuh dengan pancaroba dewasa ini...

aku sokong sgt2 topik ni.. so kalo de pepe pertanyaan ke.. discussion ke.. huhu.. nk tanye nk wat projek ke.. leh kite share kat dlm tu.. setujuuuuuuu sgt.. huhu

oi!
kan aku dah cakap done!
ko nak kena ke?

tak kirer aku nk sokong gak.. bounce

as bdk sek ren 1st forum nie a.k.a senpai ben..aku nk angkat tgn stuju gak..hehe
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 10:32 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
enjoyable wrote:
Nabil wrote:
enjoyable wrote:
blankqo wrote:
Well, just utk meriahkan lagi forum kita ni...
aku bukak topic ni supaya sape2 ada cadangan tajuk utk big topic kt forum ni
boleh didengari (actually, dibaca ) oleh admin n dipertimbangkan..


biar aku start bg cadangan:
- abg admin, saya cadangkan kita buat satu topic utk latest news psl technology and IT industry kt forum kita ni, supaya warga discozmate dpt share latest tech yg ada di dunia yg penuh dengan pancaroba dewasa ini...

aku sokong sgt2 topik ni.. so kalo de pepe pertanyaan ke.. discussion ke.. huhu.. nk tanye nk wat projek ke.. leh kite share kat dlm tu.. setujuuuuuuu sgt.. huhu

oi!
kan aku dah cakap done!
ko nak kena ke?

tak kirer aku nk sokong gak.. bounce

as bdk sek ren 1st forum nie a.k.a senpai ben..aku nk angkat tgn stuju gak..hehe

dah buat dah pooonn

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 10:42 pm

ko post ar pape dlu dlm tu bil..pastu br org laen ikut post..aku ley ikut ngarut smbil2 tuh..hehe!
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 10:43 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
ko post ar pape dlu dlm tu bil..pastu br org laen ikut post..aku ley ikut ngarut smbil2 tuh..hehe!

apa pulak aku

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Thu Feb 28, 2008 10:46 pm

Nabil wrote:
4dlyz4n_ibr4him wrote:
ko post ar pape dlu dlm tu bil..pastu br org laen ikut post..aku ley ikut ngarut smbil2 tuh..hehe!

apa pulak aku

okla2..kite tggu blankqo ar.. Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 12:22 am

adehh.. nk aku gak ke...
cuba la blaja berdikari scratch
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 9:58 am

blankqo wrote:
adehh.. nk aku gak ke...
cuba la blaja berdikari scratch

ala nk up sket ko pon xnk..aku xde idea mase tuh nk post pe kt ICT Zone tuh..tp pas je aku post yg kt atas nih..idea dtg mencurah2..hehe!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: hehe   Fri Feb 29, 2008 10:40 am

setuju.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 10:45 am

Noriza Satam wrote:
setuju.

ark?? err..ok.. drunken
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 1:05 pm

aku pun setuju...
**saje nak anta spam bebanyak...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 3:03 pm

ok ok... aku tau korang sume setuju ngan cadangan aku..

pekata korang bg idea yg br dan bernas...
sbb klu stakat setuju jer, smpai bila xberkembang...

sbb kt dunia ni ada 3 jenis org... (khutbah study -br blk smayang jumaat)
1. org yg bercerita tentang masa dpn (bg cadangan! )
2. org yg bercerita tentang sekarang (saya setuju, saya setuju Neutral )
3. org yg bercerita tentang dahulu (ala, dulu kan dh de.. confused )
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 3:21 pm

blankqo wrote:
ok ok... aku tau korang sume setuju ngan cadangan aku..

pekata korang bg idea yg br dan bernas...
sbb klu stakat setuju jer, smpai bila xberkembang...

sbb kt dunia ni ada 3 jenis org... (khutbah study -br blk smayang jumaat)
1. org yg bercerita tentang masa dpn (bg cadangan! )
2. org yg bercerita tentang sekarang (saya setuju, saya setuju Neutral )
3. org yg bercerita tentang dahulu (ala, dulu kan dh de.. confused )

4. og yg x bercerita lgsg..[bisu atau sebagainye..hehe!]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 4:44 pm

aku tetibe terpikir psal arah tuju idup kte..
yela kan..umo da bape da..
ade yg da nk kawen..
ade yg da pakai kete besa moto besa..
ade yg da ade umah sndri kot..
masing2 da almost berjaye la bley kate yedak..

so agak2 mod..bley ke bnde nie jadi big topic?

yela juz nk share dgn kengkawan..how and where do u see urself in next 5,6 years?..klu xde planning dr skang sakit tuh..

juz a topic to think about la kan..even klu xjd topic pon maybe korg terpikir..jauh mane aku nk capai dlm idup..hmm..kire muhasabah diri la..
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 4:46 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
aku tetibe terpikir psal arah tuju idup kte..
yela kan..umo da bape da..
ade yg da nk kawen..
ade yg da pakai kete besa moto besa..
ade yg da ade umah sndri kot..
masing2 da almost berjaye la bley kate yedak..

so agak2 mod..bley ke bnde nie jadi big topic?

yela juz nk share dgn kengkawan..how and where do u see urself in next 5,6 years?..klu xde planning dr skang sakit tuh..

juz a topic to think about la kan..even klu xjd topic pon maybe korg terpikir..jauh mane aku nk capai dlm idup..hmm..kire muhasabah diri la..

+1

nanti aku tambah zone

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 4:49 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
aku tetibe terpikir psal arah tuju idup kte..
yela kan..umo da bape da..
ade yg da nk kawen..
ade yg da pakai kete besa moto besa..
ade yg da ade umah sndri kot..
masing2 da almost berjaye la bley kate yedak..

so agak2 mod..bley ke bnde nie jadi big topic?

yela juz nk share dgn kengkawan..how and where do u see urself in next 5,6 years?..klu xde planning dr skang sakit tuh..

juz a topic to think about la kan..even klu xjd topic pon maybe korg terpikir..jauh mane aku nk capai dlm idup..hmm..kire muhasabah diri la..

i personally think dat it is a very good idea. somebody was told me, "u n ur friend might be so close now while studying, but will be apart when everybody has job. some people will be shame to be wit his friend coz his job, kuasa, pangkat, jawatan, so on and so forth.."

sangat berharap benda ni xjadi antara kita.. aku doakan sume berjaya.. wpun jd suri rumah pun still berjaya coz ada family yg bahagia, ada anak seploh... we still be friends 4eva, rite?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 4:51 pm

yup..dat is a true phonomenon pon actually..mntk jauh la dpd kte..
"man will be mad when it comes to power.."
[tp klu gile keja ranking xpe kot..hehe]

P/s: klu aku da kaye nti..aku xkisah minum ngan ko kat setarbak tuh..hehe..
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Fri Feb 29, 2008 4:59 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
yup..dat is a true phonomenon pon actually..mntk jauh la dpd kte..
"man will be mad when it comes to power.."
[tp klu gile keja ranking xpe kot..hehe]

P/s: klu aku da kaye nti..aku xkisah minum ngan ko kat setarbak tuh..hehe..




_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Mon Mar 03, 2008 1:34 pm

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Mon Mar 03, 2008 6:04 pm

bagus la...berjumpe la selalu kat setarbak tu...sok2 bini mengamuk...jgn salah kan mak mentua x sayang...
[*ko bayangkan tetiba ade dak pompuan kat setarbak lepak dengan bdk laki...musti rase pelik kan??? No
xpun, dak pompuan lepak reramai...musti kena hambat dengan laki memasing...kekekeke ]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   Mon Mar 03, 2008 10:36 pm

errr, aku rasa topic ni utk cadangan big topic...
bkn kisah laki bini lepak minum kt setarbak
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cadangan utk Big Topic   

Back to top Go down
 
Cadangan utk Big Topic
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The order of Posts in a topic; ascending or descending? That is the question !
» Relly/Teryse/Evelly Banner Topic
» On the topic of being responsible as we celebrate the season...
» F1 Winter Testing Topic
» Write-Up: Paint Job

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
m4sc :: Pengenalan N Pengumuman :: Cadangan-
Jump to: