m4sc

m4sc
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Orang luar

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 1:10 pm

Askum..
just nk tanya pendapat korang...
forum ni just utk bdk2 discozmate or orang luar (luor->muor, luaq->penang) boleh join sama? Question


Last edited by blankqo on Tue Feb 26, 2008 5:11 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 1:51 pm

buat masa skrg aku bukak untuk cosmate batch kita saja..
apa2 pon kita perlu pendapat member2 kita..
blanqo, hg boleh buat poll. tgk undi Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 4:02 pm

waaahhh
sudah semakin panas... hehe

aku rase kalo untuk benefit semua, mungkin leh wat satu part utk org luar.. tp nk kena settings betul2 la.. sbb terdapat pelbagai golongan manusia kat luar sana, termasuklah yg akan cuba merosakkan forum ni.. sbb member aku dah pernah kena..

beshnye kat sini, kite leh share mcm2.. tp zaman ni ade je org yg sentiase nk jd jahat dr mok, nabil n aku.. tu ar masalahnye.. huhuh

my opinion ar.. not onion.. tp mok ckp kena mkn onion byk2.. rabbit
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 4:54 pm

blankqo wrote:
Askum..
just nk tanya pendapat korang...
forum ni just utk bdk2 discozmate or orang lain boleh join sama? Question

Bro kena tukau la --->> Orang LuaQ bounce
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 5:12 pm

aku xtau forum ni leh wat tak...
tp boleh x kita buat only invited person jer boleh join..
means klu ada org luar yg kita kenal n berminat nk join ke, kita leh invite..

cmna en moderator?
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 5:31 pm

blankqo wrote:
aku xtau forum ni leh wat tak...
tp boleh x kita buat only invited person jer boleh join..
means klu ada org luar yg kita kenal n berminat nk join ke, kita leh invite..

cmna en moderator?

buat masa sekarang, sy rasa x perlu la en.blanq

kita kumpul bebudak kita dulu..
nanti aku ajak member aku..
hang ajak member hg..
ejoi ajak member ejoi..
mok ajak member mok..
dah tak jadi forum discozmate dah Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: ermmm   Tue Feb 26, 2008 5:55 pm

forum pun forum gak.. tp bg la aku up sket dr tadika kemas.. hehe
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 6:00 pm

enjoyable wrote:
forum pun forum gak.. tp bg la aku up sket dr tadika kemas.. hehe

xdpt bang.
tunggu posting naik duluuuuuuuu cheers
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 6:26 pm

tu ar, sian aku tgk ejoy punya jawatan: tadika kemas...
lol!
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Tue Feb 26, 2008 6:38 pm

blankqo wrote:
tu ar, sian aku tgk ejoy punya jawatan: tadika kemas...
lol!

posting 50, naik sekolah rendah laaaaaaaaaa wakakakakaka!

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: 41 post more..   Wed Feb 27, 2008 3:05 pm

Nabil wrote:
blankqo wrote:
tu ar, sian aku tgk ejoy punya jawatan: tadika kemas...
lol!

posting 50, naik sekolah rendah laaaaaaaaaa wakakakakaka!

huh..cmon ben..41 posting lg..haha!!...berusaha2..
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Wed Feb 27, 2008 3:51 pm

4dlyz4n_ibr4him wrote:
Nabil wrote:
blankqo wrote:
tu ar, sian aku tgk ejoy punya jawatan: tadika kemas...
lol!

posting 50, naik sekolah rendah laaaaaaaaaa wakakakakaka!

huh..cmon ben..41 posting lg..haha!!...berusaha2..

warghhahahahah..

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Wed Feb 27, 2008 5:09 pm

ini tak adil.. huehue hue

nabil pun start dr tadika la.. hehhee
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Wed Feb 27, 2008 5:30 pm

enjoyable wrote:
ini tak adil.. huehue hue

nabil pun start dr tadika la.. hehhee

admin nabil..xpon ko wat ranking nih lg kejam..start ngan pki lampin ka..masih menyusu ka..haha.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Wed Feb 27, 2008 6:12 pm

huhu.. carer gak tu ben.. hehe..keke


Last edited by enjoyable on Wed Feb 27, 2008 6:15 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Wed Feb 27, 2008 6:14 pm

enjoyable wrote:
huhu.. carer gak tu ben.. hehe

kalau nak ikot, mcm2 boleh taruk.
tp abaikan je lah.
kang hari2 tukar title plak

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Wed Feb 27, 2008 6:40 pm

enjoyable wrote:
huhu.. carer gak tu ben.. hehe..keke

ahaa..pe lg.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Thu Feb 28, 2008 1:36 am

4dlyz4n_ibr4him wrote:
enjoyable wrote:
huhu.. carer gak tu ben.. hehe..keke

ahaa..pe lg.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 2:05 pm

eleh...org yang x kesah ranking jangan la kejam sangat...parah sangat isu ini... farao
ok, back to the isu...aku rase xyah la kot orang LUAQ...(menurut ejoy),dah name pun discozmate...siap tulis batch...ape yg ejoy cakap betul gak...aku pn penah gak join forum tp dirusakkan oleh makhluk yang xde kait mengait tapi bertujuan memporak perandakan kite semua...bile dah panas...nanti bumi terbakar...global warming la katakan... sunny manusia tidak akan mampu hidup...

** so kesimpulan, xperlu kot org luar...
nway, nabil ko kan senpai mem'ban' orang...hahahaha...ape lagi tunjuk skill la.... study
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 2:57 pm

admin bil, leh ke klu kita start restrict kan registration skang?
only invited je leh join mulai skang.. registration fee akan dikenakan mulai skang cyclops
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 3:23 pm

blankqo wrote:
admin bil, leh ke klu kita start restrict kan registration skang?
only invited je leh join mulai skang.. registration fee akan dikenakan mulai skang cyclops

yup..if its the time..u should start now..if u need xtra hand..juz ask.. Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 3:25 pm

senpai ben gile kuasa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 3:27 pm

blankqo wrote:
senpai ben gile kuasa

ark?.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Nabil
Admin
Admin


Posts : 206
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 4:31 pm

blankqo wrote:
admin bil, leh ke klu kita start restrict kan registration skang?
only invited je leh join mulai skang.. registration fee akan dikenakan mulai skang cyclops

restict?
nape?
ada mangkuk yg bukan cozmate register sini ke?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Orang luar   Fri Feb 29, 2008 4:32 pm

spike punk tu sape???
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Orang luar   

Back to top Go down
 
Orang luar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Armada golf course
» 2010 ORANG MADNESS S
» Some Australian Gold Nuggets
» 2010 ORANG MADNESS S

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
m4sc :: Pengenalan N Pengumuman :: Cadangan-
Jump to: